• petak, 29. mart 2024.
Najsavremeniji pregledi u iriškom Domu zdravlja
Vesti | Irig
0 Komentara

Najsavremeniji pregledi u iriškom Domu zdravlja

20. decembar 2019. godine

Irig – Ultrazvučni ginekološki pregledi u Opštini Irig od sada mogu da se obavljaju na najsavremeniji način, s obzirom na to da u Domu zdravlja od skoro postoji namodernijij 4D ultrazvuk, namenjen ginekološkom odeljenju. U pitanju je donacija Ministarstva bez portfelja, vredna oko 3,4 miliona dinara, dok je Opština Irig obezbedila 600.000 dinara, rekao je direktor Doma zdravlja Irig, dr Nebojša Acin. Tim povodom i predstavnici Opštine Irig obišli su ovu zdravstvenu ustanovu.

-Ovo je značajan dan za našu ustanovu i zdravstvenu zaštitu žena u iriškoj opštini. Sada je to najzad jedna zaokružena celina kada, pored klasičnih ginekoloških pregleda, obavljamo i kolposkopske preglede i skrining na karcinom grlića materice i dojke, kad smo u prilici da obavljamo i kvalitetne ultrazvučne preglede preglede. Ovaj aparat koji smo dobili je prilična ekskluziva na nivou primarne zdravstvene zaštite, zato što je reč o aparatu visoke klase i poseduje 4D tehnologiju, a nekako smo navikli da je ova tehnologija rezervisana za privatni sektor, istakao je Acin.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: