• nedelja, 19. maj 2024.
Raspisan konkurs za Višnjićevu nagradu
Društvo | Kultura | Vesti | Šid
0 Komentara

Raspisan konkurs za Višnjićevu nagradu

14. avgust 2019. godine

Šid – Povodom manifestacije „Višnjićevi dani“ koji će se održati od 5. do 9. septembra, Kulturno obrazovni centar Šid raspisuje Javni konkurs za dodelu Višnjićeve nagrade. Pozivaju se svi sugrađani, ustanove, javna i privatna preduzeća, da daju svoj predlog za pojednica koji se posebno ističe u svom radu iz oblasti kulture, i koji je svojim radom obogatio kulturni život šidske opštine. Kandidati se mogu predložiti za sledeće dve kategorije: I kategorija – nagrada za životno delo i II kategorija – nagrada za mlade, starosti do 30 godina.

Predlozi se šalju na adresu: Kulturno obrazovni centar, Karađorđeva 42, Šid, ili u elektronskoj formi na adresu biljana@kocsid.org.rs. Konkurs je otvoren od 4. septembra, a imena dobitnika biće objavljena na svečanom otvaranju „Višnjićevih dana“ 5. septembra, dok će nagrade biti uručene na svečanoj akademiji koja će se održati tri dana kasnije.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: