• petak, 29. mart 2024.
Grad će pomoći nezadovoljnim “Mitrosovcima”
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Grad će pomoći nezadovoljnim “Mitrosovcima”

21. februar 2017. godine

Sremska Mitrovica – Lokalna samouprava će u saradnji sa bivšim radnicima “Mitrosa” i njihovim pravnim zastupnicima učiniti sve kako bi oni koji su nezadovoljni naplatom svojih u postupku pokretanja stečaja priznatih potraživanja konačno došli do zadovoljavajućeg rešenja. Ovim rečima je gradonačelnik Vladimir Sanader zaključio sastanak koji je danas u Gradskoj kući održan između predstavnika samouprave i dela nezadovoljnih “Mitrosovaca”.

– Lokalna samouprava nema ingerencije da sama reši ovaj problem nastao sa pokretanjem stečajnog postupka nad “Mitrosom”, ali ćemo učiniti sve kako bi svoja prava i ostvarili. Kontaktiraćemo stečajnog upravnika kako bi utvrdili šta je još ostalo da se proda od imovine “Mitrosa”, gde nije obavljena procena vrednosti i gde Grad može učestvovati u kupovini nekih delova imovine koji su atraktivni za samu Mitrovicu. Da bi se ovaj problem rešio, potrebno je pre svega da znamo u kojoj fazi je stečajni postupak i kada će on biti završen kako bi konačno mogli da podvučemo crtu, rekao je Sanader.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: