• petak, 24. maj 2024.
Uspešna obuka iz znakovnog jezika
Društvo | Hronika | Vesti
0 Komentara

Uspešna obuka iz znakovnog jezika

23. jun 2019. godine

Sremska Mitrovica – Trodnevnu obuku o osnovama znakovnog jezika uspešno je završilo jedanaest stručnjaka iz Sremske Mitrovice koji rade na zaštiti od nasilja u porodici -četiri stručna saradnika Sigurne kuće, četiri voditelja slučaja i pravnik Centra za socijalni rad „Sava“, savetnik za poslove dečije i socijalne zaštite i načelnik Gradske uprave za zdravstvenu i socijalnu zaštitu.Svečana dodela potvrda o uspešno završenoj obuci održaće se u ponedeljak, 24. juna, u Gradskoj kući.
Obuku o osnovama znakovnog jezika sprovelo je Društvo tumača i prevodilaca za znakovni jezik – Novi Sad uz podršku Gradske uprave za zdravstvenu i socijalnu i zaštitu, a u okviru rada na unapređivanju sistema podrške za žene i devojčice sa invaliditetom izložene nasilju koji obavljaju „IZ KRUGA – VOJVODINA“ i „UN WOMEN“ uz finansijsku podršku Evropske komisije.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: