• nedelja, 19. maj 2024.
Uređenje pružnog prelaza
Vesti | Ruma
0 Komentara

Uređenje pružnog prelaza

23. april 2019. godine

Ruma- Privode se kraju radovi na rekonstrukciji pružnog prelaza na ulasku u Rumu od strane spomenka Krilo, u ulici Vladimira Nazora. Radove koje izvodi Javno preduzeće „Železnice Srbije“ obišao je predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić i tom prilikom rekao da je ova sremska opština inicirala ovu rekonstrukciju sa ciljem olakšanog i bezbednijeg plelaska preko pružnog prelaza. U pitanju je izuzetno frekventna saobraćajnica koja grad spaja sa magistralnim putem M21 Novi Sad- Šabac i Rumu povezuje sa pripadajućim selima u južnom delu opštine, kao i značajna međunarodna pružna trasa sa nekoliko koloseka.

-Ja kao predsednik Opštine sam bio kod direktora Železnice i infrastrukture gospodina Jeftića i tražio da nam se urede pružni prelazi s obzirom plaćamo održavanje prelaza na godišnjem nivou. Gospodin Jeftić je bio kooperativan i obećao je da ćemo u rekonstruisati ovaj najveći pružni prelaz sa pet koloseka. Nadam se da će uskoro biti završeni i da ćemo svim učesnicima u saobraćaju omogućiti normalniji i bezbedniji prelaz preko pruge gde ide i međunarodni saobraćaj. Pored toga što uređujemo jezgro grada u smislu ulica, trgova, uređujemo i prilaze našem gradu, rekao je Mančić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: