• nedelja, 25. februar 2024.
Proverite svoje zdravlje
Društvo | Hronika | Vesti
0 Komentara

Proverite svoje zdravlje

7. april 2019. godine

Sremska Mitrovica – Danas su u Opštoj bolnici Sremska Mitrovica organizovani besplatni preventivni pregledi za sve građane, koji su nastavak velike akcije Ministarstva zdravlja. U terminu od 8 do 16 sati biće omogućeno dzainteresovanim pacijentima da urade : ORL pregledi ( uho, grlo, nos),internistički pregled – EKG, merenje krvnog pritiska i merenje vrednosti šećera u krvi.U akciji učestvuje osam lekara i 10 medicinskih sestara, koji će sa pacijentima raditi u internističkoj i ORL ambulanti.
Cilj akcije je da se podigne svest građana o značaju pravovremenog lekarskog pregleda, čime čuvamo sopstveno zdravlje i pokazujemo odgovornost prema sami sebima i naciji uopšte.Ovo je još jedna prilika da zainteresovani građani, bez obzira da li imaju zdravstveno osiguranje ili ne, provere svoje zdravlje.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: