• sreda, 24. april 2024.
U Staroj Pazovi pronađen arsenal oružja
Crna hronika
0 Komentara

U Staroj Pazovi pronađen arsenal oružja

6. mart 2019. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M.Š. (46) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i tom prilikom zaplenili arsenal oružja i municiju.

– Policija je, prilikom pretresa kuće u Staroj Pazovi u kojoj je osumnjičeni neprijavljeno boravio, pronašla i oduzela dve automatske puške sa dva okvira, tri pištolja sa okvirima, jedan prigušivač, 450 grama plastičnog eksploziva, 131 komad municije različitog kalibra, dve elektrodetonatorske kapisle i tri ručne bombe.

Takođe, policijski službenici su pronašli i uređaje za komunikaciju – takozvani „toki-voki“, improvizovani elektronski sklop sa šest baterija, jednu kameru, kao i ometač signala – navodi se u saopštenju MUP-a.

Prilikom pretresa, pronađeno je i više delova policijske uniforme.

Osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: