• subota, 13. april 2024.
Železnička ulica otvorena za saobraćaj
Društvo | Hronika | Vesti
0 Komentara

Železnička ulica otvorena za saobraćaj

29. decembar 2018. godine

Sremska Mitrovica – Gradonačelnik Sremska Mitrovice Vladimir Sanader i načelnik Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove i imovinu Miroslav Jokić obišli su danas Železničku ulicu i tako ozvaničili završetak prve faze njene rekonstrukcije. Ovaj kapitalni projekat vredan 132 miliona dinara finasirali su JP „Putevi Srbije“i grad . Uz gradnju saobraćajnica – glavna i dve pristupne koje su duge oko kilometar, uradjene su nove vodovodne, kanalizacione, gasne, elektro i druge instalacije kao i kružna raskrsnica. Sačuvani su i stoletni platani, a ulica je dobila mnogo novog zelenila i rastinja.
Ovim je Železnička ulica otvorena za saobraćaj, a nastavak uredjenja preostalog njenog dela, odnosno druga faza istog projekta, uslediće kako je rečeno čim bude okončana dokumentacija.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: