• petak, 26. april 2024.
Prva rekonstrukcija posle četiri decenije
Vesti | Ruma
0 Komentara

Prva rekonstrukcija posle četiri decenije

5. decembar 2018. godine

Putinci- Ovih dana intenzivno se radi na rekonstrukciji seoske ambulante u rumskom selu Putinci. Sredstvima Opštine Ruma izvode se radovi na izolaciji objekta, zameni stolarije i asfaltiranju prilaza i može se reći da su posle više od četiri decenije ovo prvi ozbiljniji radovi na objektu. Ambulantu je obišao predsednik Opštine Ruma, Slađan Mančić sa direktorkom Doma zdravlja, dr Jelenom Stojanac Mračević i predstavnicima Mesne zajednice Putinci. Vrednost radova je oko 5 miliona dinara, i tim sredtvima se osim putinačke, izvodi i sanacija nikinačke ambulante.

-U toku je totalna rekonstrukcija zgrade ambulante u Putincima. Zamenjena je spoljna stolarija, urađen krov, postavljeni novi oluci, radi se izolacija i fasada zgrade. Takođe se asfaltira i pristupnica, tj. oblizani put oko ambulante. Očekuje nas i zamena unutrašnje stolarije i krečenje svih prostorija. Meštanima će ova rekonstrukcija omogućiti da se leče u pristojnijim uslovima i ovo je samo jedan od projekata kojim želimo da unapredimo uslove života na selu, rekao je Mančić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: