• petak, 24. maj 2024.
Za Milenka Bobića
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Za Milenka Bobića

18. oktobar 2018. godine

Sremska Mitrovica – Pozorište “Dobrica Milutinović” bilo je malo da prihvati sve ljubitelje tambure i poštovaoce lika i dela Milenka Bobića koji su sinoć bili deo “Omaža Milenku Bobiću”, kojeg je organizovalo Udruženje “Oko”. Pet tamburaških orkestara sa kojima je Bobić radio i koje je stvarao, izvodilo je narodne i autorske kompozicije ovog vanrednog muzičkog pedagoga. Svoje uspomene na Milenka Bobića, podelili su prijatelji tamburaši, učenici, ali i kulturni radnici sa kojima je sarađivao.

Ujedno, ovom prilikom bilo je organizovano i prikupljanje novca za izradu biste Miilenku Bobiću koja će u decembru, na dan njegovog upokojenja, biti postavljena ispred “Sirmijumarta”.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: