• sreda, 29. novembar 2023.
Bolji uslovi za školu u najmanjem rumskom selu
Vesti | Ruma
1 Komentar

Bolji uslovi za školu u najmanjem rumskom selu

24. oktobar 2018. godine

Pavlovci – U rumskom selu Pavlovci izvode se radovi na uređenju područnog odeljenja Osnovne škole „Zmaj Jova Jovanović“ Ruma. Nakon uređenja zgrade mesne kancelarije i seoske ambulante pristupilo se i sređivanju fasade i stolarije u objektu škole, koju, s obzirom na to da se radi o najmanjem rumskom selu, pohađa svega desetak učenika. Radove je obišao načelnik Opštinske uprave u Rumi, Dušan Ljubišić zajedno sa zamenikom šefa Odeljenja društvenih delatnosti, Vojislavom Miokovićem. Za uređenje fasade i zamenu stolarije opredeljeno je oko 920.000 dinara iz opštinskog budžeta.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

Jedno reagovanje na “Bolji uslovi za školu u najmanjem rumskom selu”

  1. Matej kaže:

    Treba ulagati u decu i nabalvjati im kompjutersku opremu u skolama. Da bi se digitalno opismenila. Naravno, sve ovo treba dozirati, mnogo vremena deca trose na kompjutere i internet i to je realno problem. S toga, treba sve to pratiti, dozirati, kroz ta predavanja edukovati decu, o opasnostima na internetu, narocito od kradje identiteta, pa i kockanja preko interneta. Skoro sam citao da mnogo delikvenata preko interneta se kocka, jer im nije dozvoljeno igrati ako nisu 18+… Samo treba obratiti paznju

Ostavi komentar

%d bloggers like this: