• subota, 20. april 2024.
Izmena režima saobraćaja u Sremskoj Mitrovici
Društvo | Hronika | Vesti
0 Komentara

Izmena režima saobraćaja u Sremskoj Mitrovici

6. avgust 2018. godine

Sremska Mitrovica – Menja se režim saobraćaja za vreme trajanja Međunarodnog festivala “SREM FOLK FEST”, u periodu od 11. do 15. avgusta od 19,30 do 23,00 časa. To znači da se privremeno zatvara : ulica Kralja Petra I od Uprave za trezor do zgrade Policijske uprave, deo Zanatlijske ulice i ulice Ribarska obala, deo ulice Vuka Karadžića, Trg Svetog Stefana, Žitni trg i izlaz iz Šećer sokaka na Trg Svetog Stefana. Menja se jednosmerni režim u ulici Svetla tako što će saobraćaj biti dozvoljen u smeru od Puškinove ulice ka keju. Saobraćaj se preusmerava na alternativne pravce.Saobraćaj će se preusmeravati na alternativne pravce.
Izmene u režimu saobraćaja uslediće i zbog promocije latino muzike i koncerta “Salsa y punto benda” 17. avgusta. U centru grada, u periodu od 20 do 22 časa doći će do privremenog zatvaranja dela Zanatlijske ulice i ulice Ribarska obala, dela ulice Vuka Karadžića, Trga Svetog Stefana, Žitnog trga i izlaza iz Šećer sokaka na Trg Svetog Stefana. Promeniće se jednosmerni režim saobraćaja u ulici Svetla, tako što će saobraćaj biti dozvoljen u smeru od Puškinove ulice ka keju. U navedenom periodu biće preusmeravanja saobraćaja na alternativne pravce.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: