• sreda, 21. februar 2024.
Pozitivno poslovanje rumskog bazena
Vesti | Ruma
0 Komentara

Pozitivno poslovanje rumskog bazena

19. jul 2018. godine

Ruma- Loše vreme nije umanjilo finansijske rezultate poslovanja na Bazenu Borkovac, a u Opštini Ruma to direktno dovode u vezu sa formiranjem Radnog tela za kontrolu i upravljanje kupališne sezone na Bazenu Borkovac 2018.godine. Sezona kupanja počela je 16.juna, a pomenuto Radno telo formirano je dve nedelje pre toga. Posle mesec dana rada i 80 odsto kišnih dana, ostvaren je prihod nešto veći od 2 miliona dinara, što pokriva dosadašnje troškove poslovanja.
-U prethodnim godinama nismo bili zadovoljni jer nismo postizali rezultate koje je trebalo da postignemo. Od do sada ostvarenog prihoda, blizu 800.000 dinara odnosi se na prodate dnevne ulaznice. Nešto preko milion dinara je prihod ostvaren od izdavanja prostora na bazenu, od toga 610.000 za piće, 363.000 se odnosi za zakup prostora za slatko – slane programe i prodavac sladoleda je platio 300.000 dinara i donirao 100 suncobrana. Tu su i porodične i sezonske karte koje su puštene u prodaju. Toliki prihod za prethodni mesec sa svega pet ili šest sunčanih dana je nešto što nam garantuje, da i kada bi se sezona sutra prekinula, bili bi pokriveni troškovi poslovanja, režije, spasilaca, obezbeđenja, održavanja i hemije i ne bismo išli u minus kao prošle i pretprošle godine. Pred nama je još polovina jula i ceo avgust i nadam se da će Rumljani i dalje uživati na našem bazenu, rekao je Slađan Mančić, predsednik Opštine Ruma.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: