• subota, 18. maj 2024.
Vidovdanski susreti folklora u Staroj Pazovi
Vesti | Stara Pazova
0 Komentara

Vidovdanski susreti folklora u Staroj Pazovi

30. jun 2018. godine

U Staroj Pazovi su u subotu održani 16.Vidovdanski susreti dečjih folkornih grupa. Pod pokroviteljstvom Opštine a u organizaciji staropazovačkog KUD „Branko Radičević“ u ovoj manifestaciji su učestvovali foklorni ansambli iz inostranstva iz Žabnica u Poljskoj i Jegunovca u Makedoniji, a pored njih i gosti iz Inđije, Grgurevaca, Batočine, Osnića, Čente i iz starpazovačke Opštine – „Branko Radičević“ iz Novih Banovaca i „Dukat“ i „Heroj Janko Čmelik“ iz Stare Pazove.
U maloj sali Skupštine opštine goste su primili predsednik Skupštine opštine Stara Pazova Goran Jović i narodni poslanik Ljibuška Lakatoš. Vidovdanski susreti su, kao i svake godine, počeli defileom učesnika centrom Stare Pazove a nastavljeni zajedničkim koncertom u POzorišnoj sali.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: