• utorak, 21. maj 2024.
Judino drvo uklonjeno zbog bolesti
Društvo | Hronika | Vesti
1 Komentar

Judino drvo uklonjeno zbog bolesti

3. maj 2018. godine

Sremska Mitrovica – Rekonstrukcija Ulice Vuka Karadžića, pored infrastrukturnih radova predviđa i radove na ozelenjavanju. S tim u vezi stručna lica Uprave za opšte i zajedničke poslove i imovinu dobila su nalog da izvide stanje svih stabala u ovoj ulici zbog privremenog izmeštanja i nakon završetka rekonstrukcije, vraćanja na prvobitna mesta. Utvrdjeno je da dva drveta, zbog bolesti, ne bi preživela izmeštanje i morala su biti posećena. Judino drvo jedno je od njih.
Projektom je predvidjeno da bude zasadjeno 40 novih stabala u Ulici Vuka Karadžića, tako da će ona biti zelenija nego što je bilo. Biće tu magnolije, ali i 10 komada Judinog drveta kako bi se zadržao vizuelni efekat koji je mitrovački park imao, rekao je načelnik ove gradske uprave Miroslav Jokić, dodajući da je seča dva drveta bila sanitarne prirode i da nije u planu izgradnja nikakvog parkinga.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

Jedno reagovanje na “Judino drvo uklonjeno zbog bolesti”

  1. Бане kaže:

    Том врстом болести бави се медицинска дисциплина позната као психијатрија…

Ostavi komentar

%d bloggers like this: