• sreda, 24. jul 2024.
Popovićevcima nebo nije granica
Društvo | Hronika | Kultura | Vesti
0 Komentara

Popovićevcima nebo nije granica

21. april 2018. godine

Sremska Mitrovica – Medju sedam najboljih dečijih predstava koje su se plasirale u finale 14. međunarodnog festivala dečjeg stvaralaštva „Vodavoda-kreativna čarolija“ u Banji Vrujci, je i predstava OŠ “Jovan Popović” iz Sremske Mitrovice čiji je mentor Jasna Kalauzović. Ovo je saopštio žiri konkursa za najbolju dečju pozorišnu predstavu na temu „Njima nebo nije bilo granica“, a tu su bili: Slobodan Ćustić, glumac i direktor Beogradskog dramskog pozorišta,Brankica Radonjić, Umetnički rukovodilac dramske scene SPKD „Prosvjeta“, Prnjavor, Republika Srpska,Stojanka Dudučki, nastavnica iz Makedonije Olivera Petrović, predstavnik UG KREATIVA-kreativno obrazovanje
Finale će se održati 25. maja,u Banju Vrujci, a za najbolju predstavu će se, osim učenika “Popovićeve škole” nadmetati predstave iz Sombora, Raške, Paraćina, Foče u Repblici Srpskoj, Kičeva u Makedoniji i iz Idvora.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: