• nedelja, 21. april 2024.
U Sremskoj Mitrovici počela grejna sezona
Društvo | Hronika | Servis | Vesti
0 Komentara

U Sremskoj Mitrovici počela grejna sezona

3. oktobar 2017. godine

Za korisnike oko 250.000 kvadratnih metara stambenog i poslovnog prostora u Sremskoj Mitrovici koje se greju na toplovod grejna sezona je počela danas, a razlog su niske temperature, posebno jutarnje, poslednjih desetak dana, objašnjavaju u JKP “Toplifikacija”.

Direktor ovog javnog preduzeća Slavko Sladojević kaže da će  prostorije grejati zavisno od spoljne temperature, da su remonti dobro urađeni, obezbeđene su dovoljne količine energenata za kvalitetno grejanje i za sada nema najave promene cene.

Prilikom obilaska kotlarnice u naselju “Stari most” gradonačelnik Vladimir Sanader  istakao je kako je intencija grada da svojim građanima obezbedi maksimalno kvalitetnu uslugu preko javnih preduzeća, u ovom slučaju to je kvalitetno grejanje preko “Toplifikacije” i “Srem – gasa”.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: