• utorak, 16. april 2024.
Raspevano proleće u Sremskoj Mitrovici
Društvo | Kultura | Vesti
0 Komentara

Raspevano proleće u Sremskoj Mitrovici

19. maj 2017. godine

Sremska Mitrovica – U petak, 19. maja, sa početkom u 19 časova, u sali Pozorišta “Dobrica Milutinović” po peti put u Sremskoj Mitrovici  održaće se  polufinalno veče „Raspevanog proleća Srbije“. Publici će se predstaviti 12 solista koji će se boriti za ulazak u finale. Sve soliste će pratiti hor “Raspevanog proleća” koji pored Dečijeg hora „Piccolo“ čine i deca iz Mačvanske Mitrovice, Laćarka i Kuzmina.
Festival muzike za decu ,,Raspevano proleće Srbije,,  u organizaciji Muzičkog centra ,,Pančevo,,   manifestacija je sa najdužom tradicijom takve vrste u našoj zemlji. Tokom godina na ovom festivalu nastupilo je i afirmisalo se više hiljada mladih muzičara širom Srbije. Organizator polufinalne večeri u Sremskoj Mitrovici je Udruženje za kreativni razvoj dece “Piccolo”, a festival je podržala Gradska uprava za kulturu, sport i omladinu. Agencija za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica, projektni partner, obezbedila je da se ove godine u horu “Raspevanog proleća” nađu i deca iz mitrovačkog ruralnog područja i tako uključe u gradske kulturno-umetničke sadržaje.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: