• petak, 26. april 2024.
Lapčeviću dodeljen “Cvet jednakosti”
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Lapčeviću dodeljen “Cvet jednakosti”

19. mart 2017. godine

stevo 4Užice – Juče su, u Kulturnom centru u Užicu, u okviru završnice “Kikinih dana”, posvećenih dugogodišnjoj aktivistkinji Udruže distrofičara Zlatiborskog okrua Tijani Petrović – Kiki, dodeljene i nagrade za najbolje novinske priloge koji sfirmišu socijalni model inkluzivnosti osoba sa invaliditetom.

Kao pobednik u kategorji štampanih medija i pobednik u ukupnoj kategoriji, plaketu i “Cvet jednakosti” je iz ruku predsednika žirija i prošlogodišnjeg pobednika Ane Manojlović (RTS) primio neš novinar Stevo Lapčević. Nagrada je uručena i novinarki RTV-a Neveni Vrtulek.

Kao pobednik ovogodišnjeg konkursa, Lapčević će naredne godine biti predsednik žirija koji će odlučuvati o dodeli nove nagrade.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: