• subota, 13. april 2024.
Čajanka za žene
Društvo | Vesti | Šid
0 Komentara

Čajanka za žene

6. mart 2017. godine

Bikić Do – U saradnji sa organizacijom “Gender knowledge hub” i Udruženjem žena “Bikićanke” na čajanki u Bikić Dolu gošće su bile žene iz prihvatnog centra za migrante u Šidu. One su imale priliku da se upoznaju sa aktivnostima ovdašnjih žena na selu i zajedno sa njima da razmene običaje koji krase kulturu svakog naroda. Uz domaće poslastice, narodno kolo i razgovore, veče je proteklo u duhu tolerancije i solidarnosti prema ženama koje su svoj privremeni boravak pronašle u šidskoj opštini, čekajući da im budućnost donese odlazak na željeno odredište.

U organizaciji ovog događaja učestovao je i Crveni krst Šid, a realizatorke su bile Dušanka Pestelek i Jadranka Brčkalović.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: