• petak, 29. mart 2024.
Val na valima uspeha
Sport | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Val na valima uspeha

9. decembar 2016. godine

Sremska Mitrovica – Takmičarska sezona se uveliko približila kraju i vreme je za sumiranje rezultata. Po ostvarenim rezultatima na domaćoj i međunarodnoj sceni u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji, mitrovački Kajakaški klub Val je, svakako, bez premca, ne samo na gradskom području, već i u sremskom sportu u celini

Mitrovčani su se, pod rukovodstvom trenera, Nenada Kosjera i Damira Došena odlično pripremili za novu sezonu i već  na startu pokazali da se ove godine od njih mogu očekivati odlični rezultati, što se i obistinilo.

Srebro u Riju, tri odličja sa Evropskog šampionata za mlade , vicešampioni Vojvodine i trećeplasirani na Prvenstvu  Srbije, naše uzdanice na Evropskom prvenstvu za mlade iduće godine u Beogradu, samo su deo neverovatnog bilansa KK Vala.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: