• petak, 19. april 2024.
MONIKA ROMIĆ: Život je loto, premija je život
Društvo
0 Komentara

MONIKA ROMIĆ: Život je loto, premija je život

4. avgust 2016. godine

Tri godine nakon urnebesne komedije „A gde su kokoške“, koja je tada odigrana takođe kao deo programa „Kulturno leto“, pozorišna publika u Rumi ponovo se srela sa glumicom Monikom Romić. Susret se odigrao na istom mestu, u lapidarijumu Zavičajnog muzeja, i u okviru istog programa. Predstava je odigrana u četvrtak, 28. jula u organizaciji Gradske biblioteke „Atanasije Stojković“, uz tehničku podršku Kulturnog centra. Publika je pogledala tragikomediju „Život je loto“, monodramu koja je svoju premijeru imala 23. marta 2016. godine, u teatru „Kart Blanš“u Zemunu. Kroz zanimljivu životnu priču junakinje Vere, u koju je od samog početka uvučena i publika, brzinom okretanja loto loptica u bubnju, odvija se drama o čijem ishodu, načinu na koji će se sve završiti, odluku donose upravo gledaoci. Put i bekstvo u slobodu bez novca, ili dugogodišnji zatvor nakon koga junakinju čekaju milioni od izvučene loto sedmice? Rumljani su se odlučili za slobodu.

Monika Romić je diplomirala na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, a publika je poznaje iz filmova, tv drama i serija, kao što su „Vukovar, jedna priča“, „Gore-dole“, „Ljubav i mržnja“, „Žene sa Dedinja“, „Lud, zbunjen, normalan“, kao i iz mnogobrojinih televizijskih reklama koje je do sada snimila. Uz osmeh, Monika je rado prihvatila razgovor za čitaoce „Sremskih novina“.

Opširnije u štampanom izdanju „Sremskih novina“

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: