• subota, 20. april 2024.
Spremni za sve izazove
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Spremni za sve izazove

23. novembar 2015. godine

Sremska Mitrovica – Ove zime mitrovačke puteve će od smetova i snežnih nanosa čuvati “Hidrograđevinar”. Za ovu namenu iz gradskog budžeta izdvojeno je 15.2 miliona dinara, a ukoliko bude bilo vanrednih okolnosti, Grad će dodatno reagovati u skladu sa istima.

– “Hidrograđevinar” bio je jedina firma koja se prijavila na tender koji smo raspisali za zimsko održavanje saobrađajnica. Zadovoljni smo činjenicom da je mehanizacija u potpunosti spremna, da ima dovoljno soli za početak, a test koji smo imali za vikend kada je pao prvi sneg pokazao je da je “Hidrograđevinar” i u operativnom smislu u potpunosti spreman da odgovori svim izazovima, rekao je Vladimir Petković načelnik Uprave za urbanizam, komunalne i inspekcijske poslove.

Na posao čeka osam kamiona, od čega šest sa noževima i dva sa sipačima soli, jedan utovarivač, buldozer, kombinovano i druga vozila, a po potrebi na raspolaganju će biti kompletan vozni park “Hidrograđevinara”.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: