• četvrtak, 18. april 2024.
Visoki zvaničnici obišli školu u Golubincima
Vesti | Stara Pazova
1 Komentar

Visoki zvaničnici obišli školu u Golubincima

1. septembar 2015. godine

Golubinci-Njegova ekselencija ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin, ministar prosvete u Vladi Republike Srbije Srđan Verbić i zamenik generalnog direktora kompanije ruskih železnica – “RŽD Internešnal” Aleksandar Borisovič Rilski posetili su OŠ “23. oktobar” u Golubincima kako bi obišli obnovljene delove školske zgrade koja je rekonstruisana sredstvima ruske kompanije. Goste su u Golubincima dočekali predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović, direktor škole Milorad Bosančić kao i predstavnici Mesne zajednice Golubinci i lokalne samouprave, nakon čega je prirpemljen prigodan kulturno – umetnički program.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

Jedno reagovanje na “Visoki zvaničnici obišli školu u Golubincima”

  1. branko kaže:

    To su ti Rusi koje mnogi ne vole a klanjamo se se ” prijateljima ” koji su nas bombardovali. Bas lepo s obzirom da Evropa nema alternativu.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: