• subota, 9. decembar 2023.
Ubio brata, pa pokušao samoubistvo
Crna hronika
0 Komentara

Ubio brata, pa pokušao samoubistvo

5. mart 2015. godine

Sremska Mitrovica – Nakon prepirke i svađe, juče je u porodičnoj kući u selu Platičevo, na području rumske opštine, Lj.Z. (54) nožem usmrtio brata N. Z. (59), a potom pokušao samoubistvo.

Kako je saopštila policija, zločin se dogodio oko 14 časova, a Lj. Z. je nakon što je ubio starijeg brata, pokušao da nožem sam sebi prereže vrat. On je hospitalizovan u Medicinskom centru u Šapcu. Lj.Z. se nalazi van životne opasnosti.

Uviđaj na licu mesta je izvršili su zamenik višeg javnog tužioca i policijski službenici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Policija saopštava da će, posle završene hospitalizacije, prema osumnjičenom za krivično delo ubistva, biti preduzete odgovarajuće zakonske mere.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: