• četvrtak, 25. april 2024.
Pritvor zbog 10 provala
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Pritvor zbog 10 provala

4. decembar 2014. godine

Sremska Mitrovica – Operativnim radom pripadnika Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici rasvetljeno je 10 teških krađa, za koje se osnovano sumnja da ih je izvršio P.J. (42) iz Stare Pazove.

– P.J. se tereti da je u oktobru i novembru iz šest prodavnica na području Pećinaca protivpravno prisvojio novac i veću količinu različite robe. Takođe se sumnja da je iz tri apoteke u okolini Inđije otuđio lekove vredne 2.824.217 dinara. Deo ukradenih lekova i druge robe pronađen je prilikom pretresa u njegovoj kuć, saopštila je Policijska uprava.

Utvrđeno je da su provale vršene noću, po lošem vremenu, podesnim alatom i da je prethodno demontiran video-nadzor na objektima. Osumnjičeni je koristio automobil za koji se sumnja  da ga je oduzeo u Pećincima.

Nakon zadržavanja, P.J. je doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Rumi. Rešenjem sudije za prethodni postupak određen mu je pritvor do 30 dana.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: