• sreda, 1. maj 2024.
Specijalno priznanje „Sremskoj poljoprivredi“
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Specijalno priznanje „Sremskoj poljoprivredi“

15. novembar 2014. godine

Laćarak – U okviru Festivala novinara „Selo pres“ koji je, uz Festival kukuruza, danas održan u Laćarku, listu „Sremska poljoprivreda“ u izdanju naše medijske kuće, dodeljeno je specijalno priznanje za seriju analitičkih tekstova o srpskoj poljoprivredi.

Na Festivalu novinara su dodeljene i druge nagrade za afirmaciju stvaralaštva na selu i u poljoprivredi.

Ovogodišnji dobitrnik nagrade za životno delo je Čedomir Keco, urednik lista „Moje gazdinstvo“ iz Novog Sada.

Nagradu „Zlatno zrno Srbije“ dobili su urednik Lav televizije u Vršcu Ivan Babić i redakcija „Politikinog magazina“, dok je specijalnu nagradu dobilo dopisništvo RTS u Šapcu za izuzetnu profesionalnost u praćenju majskih poplava na području Mačve i Srema.

Dodeljeno je i šest specijalnih priznanja.

U okviru Festivala kukuruza uručena su priznanja najboljim ratarima koji su ostvarili visoke prinose setvom NS hibrida. Ove nagrade dobilo je 35 poljoprivrednika iz Srbije i Republike Srpske.

Posebna priznanja dodeljena su članicama nekoliko udruženja žena koje predano promovišu stvaralaštvo na selu.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: