• subota, 24. februar 2024.
Otvorena biblioteka u Batrovcima
Vesti | Šid
0 Komentara

Otvorena biblioteka u Batrovcima

29. oktobar 2014. godine

Batrovci – U Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Batrovcima otvorena je mesna biblioteka „Veljko Vučković“. Na inicijativu pesnika Veselina Veljka Vučkovića, člana Udruženja pesnika Srbije „Poezija-SRB“, Književni klub „Šid“, sakupljeno je više od 800 knjiga. Među prikupljenim naslovima, nalazi se veliki broj knjiga iz dečije književnosti, kao i dosta aktuelnih romana koji će biti dostupni svim meštanima ovog sela.

Osim ovog Udruženja, pokrovitelji otvaranja Biblioteke bili su još i MZ Batrovci, OŠ „Vuk Karadžić“ Batrovci, „Gradina graf“ Vašica, „Birotehnika“ Šid i brojni ljubitelji književnosti. Iste večeri održano je i književno veče sa članovima pomenutog Udruženja i mališanima iz te škole.

 

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: