• sreda, 21. februar 2024.
Zaplenjeno više od tone droge
Društvo | Crna hronika | Vesti
0 Komentara

Zaplenjeno više od tone droge

16. april 2014. godine

Pres konferencija u PU Sremska MitrovicaSremska Mitrovica – Načelnik Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici Zoran Smajić izjavio je na jučerašnjoj konferenciji za novinare da je tokom prošle godine u Sremu, uključujući i granične prelaze na ovom području, policija izvršila ukupno 134 zaplene narkotika.

Akcije su izvršili pripadnici Uprave carina i Ministarstva unutrašnjih poslova odnosno Uprava kriminalističke policije Uprava granične policije i Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici. Prema Smajićevim rečima, u ovim akcijama je oduzeto više od tone opojnih droga.

Zaplenjeno je: 3.086,02 grama heroina, 998.474,78 grama marihuane, 13,9 grama kokaina, 69,06 grama hašiš  a, 60,53 grama amfetamina, 14.352,63 grama ekstazija, kao i 613 komada različitih tableta sa liste opojnih droga.

Za izvršena krivična dela u vezi sa drogom, na području Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, u 2013. godini, podnete su 103 krivične prijave, protiv 120 lica.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: