• ponedeljak, 22. jul 2024.
Lažni prodavci poštanskih sandučića
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Lažni prodavci poštanskih sandučića

17. februar 2014. godine

Posta Srbije ne obavlja terensku prodaju kucnih postanskih sanducicaSremska Mitrovica – Javno preduzeće „Pošta Srbije“ upozorilo je korisnike usluga ovog preduzeća  s područja opština Inđija i Ruma da su se pojavili lažni prodavci kućnih poštanskih sandučića.

– Ova lica se lažno predstavljaju kao radnici „Pošta Srbije“ i nude građanima kućne poštanske sandučiće na prodaju.  Ograđujemo se od delatnosti pomenutih lica. „Pošta Srbije“, iako u svojim objektima prodaje poštanske sandučiće, ne obavlja terensku prodaju i ugradnju kućnih poštanskih sandučića, navodi se u saopštenju „Pošta Srbije“ i dodaje da su ovu pojavu odmah prijavili Policijskoj upravi u Sremskoj Mitrovici.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: