• sreda, 24. jul 2024.
Plaketa za najbolji štand
Vesti
0 Komentara

Plaketa za najbolji štand

2. novembar 2013. godine

Irizani za svojim standomNovi Sad – Opština Irig dobila je plaketu za najbolji štand na ovogodišnjem Sajmu investicija i nekretnina namenjen promociji investicionih mogućnosti i regionalnih i lokalnih potencijala u Vojvodini i Srbiji, „Investekspo 2013.“ koji je u periodu od 29. do 31. oktobra održan na Novosadskom sajmu. Prestižnu nagradu koju su Irižani osvojili među 47 izlagača, uručili su pokrajinski Sekretar za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Branislav Bugarski i predsednik Upravnog odbora NALED – a Vladan Atanasijević.
Učesnici Sajma investicija, u okviru svojih izložbenih prostora imali su priliku da predstave svoje infrastrukturne kapacitete, industrujske i radne zone, naučne i tehnološke parkove, biznis inkubatore, izgradnju turističkih kapaciteta, izgradnju sportskih centara i objekata i rekonstrukciju postojećih privrednih kapaciteta.
U okviru prezentacije potencijala opštine Irig, publici su predstavljene tri celine, podeljene u tri sajamska dana. Prvog dana predstavljena je Vinska ulica, drugog Banja Vrdnik i sveukupni turistički potencijal Iriga, dok je treći dan bio rezervisan za prikazivanje privrednog i energetskog potencijala Opštine.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: