• sreda, 29. novembar 2023.
Rekonstrukcija Ribarskog trga
Vesti
0 Komentara

Rekonstrukcija Ribarskog trga

15. oktobar 2013. godine

Radovi u punom jekuIrig – Radovi na kompletnom uređenju Ribarskog trga u centru Iriga u punom su jeku. Ulica je zatvorena, tako da se saobraćaj odvija preko sporednih ulica. Kako u lokalnoj samoupravi ističu, u toku je izvođenje radova na sanaciji kanalizacione mreže, nakon čega će, krajem oktobra početi i radovi na kompletnom uređenju ove, najznamenitije iriške ulice u koju će se, prema planu, a nakon finalnih radova „useliti“ iriški vinari.
Vrednost kompletnih radova iznosi nešto više od 12 miliona  dinara, od čega je polovinu sredstava obezbedila lokalna samouprava, a drugu polovinu resorni pokrajinski sekretarijat.
Izgradnjom ove ulice, Irig će ne samo obnoviti svoje stare tradicije, nego će i upotpuniti turističku ponudu koja će, kako ističu u lokalnoj administraciji, potvrditi da ova opština jeste vinska prestonica Srema.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: