• petak, 14. jun 2024.
Pobednici Babović i Miladinović
Kultura | Vesti | Beočin
0 Komentara

Pobednici Babović i Miladinović

24. oktobar 2013. godine

 

Pobednička fotografija Dragana Babovića

Pobednička fotografija Dragana Babovića

Beočin Međunarodna izložba fotografija “Pravoslavlje na internetu”, osma po redu, u organizaciji Društva ljubitelja fotografije, filmskih i video ostvarenja “Beofoto”, biće otvorena 9. novembra (19 sati) u Domu kulture u Beočinu. Žiri koji su činili Dušan Živkić i Siniša Bubnjević, iz Foto kino i video saveza Vojvodine, imao je dosta složen zadatak, s obzirom da se na konkurs prijavio rekordan broj autora. Za učešće na 8. izložbi je prihvaćeno 178 fotografija 68 autora, koji će biti zastupljeni i u katalogu.

Za pobedničku fotografiju proglašen je rad Dragana Babovića iz Beograda, pod nazivom “Radost pravoslavlja”. Najbolju kolekciju, po mišljenju stručnog žirija, imao je Hadži Miodrag Miladinović iz Aleksinca, a reč je o pet portreta pravoslavnih duhovnika.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: