• četvrtak, 13. jun 2024.
Požar na farmi svinja
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Požar na farmi svinja

1. avgust 2013. godine

Izgorela prasad i krmaceSremska Mitrovica – Više od 500 prasadi i oko 50 krmača, kao i svinjogojski objekat dimenzija 16 puta devet metara, izgoreli su u požaru koji je u sredu posle podne zahvatio jedan od objekata farme svinja u selu Voganj kod Rume, koja pripada Kompaniji “Žito Dunav” iz Batajnice.  Zahvaljujući intervenciji vatrogasaca, sprečeno je širenje požara na ostale objekte savremene farme svinja sa ukupno deset hiljada grla prasadi, tovljenika i krmača praščara.

Komandant Vatrogasno spasilačkog bataljona u Sremskoj Mitrovici Živoslav Ivković izjavio je za “Sremske novine” da su vatrogasne ekipe bile na licu mesta nepunih desetak minuta nakon dojave, Kako je požar kasno uočen i prijavljen, kada su vatrogasci stigli, pola krova objekta zahvaćenog požarom već je bilo urušeno.

U intervenciji je učestvovalo 14 vatrogasaca sa sedam vatrogasnih vozila iz Rume i Sremske Mitrovice.

U požaru koji je pričionio materijalnu štetu od nekoliko stotina hiljada evra, nije bilo povređenih lica.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: