• petak, 24. maj 2024.
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Otimao zlato i novac

23. maj 2013. godine

Sremska Mitrovica – Zbog osnovane sumnje da je izvršio više krivičnih dela teške krađe, krađe, razbojništva, razbojničke krađe i prevare, sremskomitrovačka policija je odredila meru zadržavanja Draganu P. (26) iz Bogatića. On je osumnjičen da je tokom nekoliko prethodnih meseci na području Sremske Mitrovice otimao novac i zlato od prolaznika  i krao delove sa parkiranih vozila.

Dragan P. je osumnjičen i da je, zajedno sa saizvršiocima, izvršio i razbojništvo tako što je predstavljajući se kao policajac primorao prolaznika da uđe u vozilo i oteo mu novac  uz pretnju pištoljem.

Pored toga, osnovano se sumnja da je Dragan P. na području Rume, izvršio krivično delo prevare na štetu agencije za iznajmljivanje vozila.

Nakon policijskog zadržavanja, Dragan P. je priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, koji mu je odredio pritvor do mesec dana.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: