• četvrtak, 25. april 2024.
„Guči“ stigao u Rumu
Vesti
0 Komentara

„Guči“ stigao u Rumu

16. maj 2013. godine

U obilasku Kožare

Ruma –  Prodajom rumske „Kožare“ „Kering grupi“, stvoreni su svi uslovi da ovaj nekadašnji gigant obnovi svoje poslovanje i konačno posle više godina stagnacije konačno krene napred. Obnova „Kožare“ ujedno je i šansa za stare i nove rumske majstore da i na inostranom tržištu pokažu šta i koliko znaju, čime će se poboljšati kako ukupan standard građana Rume tako i imidž ove sremske Opštine, rečeno je  prilikom potpisivanja kupoprodajnog ugovora kojeg je u ime Republike Srbije potpisao Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić, dok je u ime „Kering grupe“ svoj paraf stavio njen izvršni direktor Žan Fransoa Palu.

Ugovorom, „Kering grupa“ se obavezala da direktnim ulaganjem u iznosu od 6 miliona evra obnovi proizvodnju kožne galanterije luksuznih brendova, a za svakog novozaposlenog Vlada Srbije je, kroz Program finansijske podrške, odredila subvencije od 8.000 evra.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: