• subota, 20. april 2024.
Obeležavanje godišnjice oslobođenja
Vesti | Šid
0 Komentara

Obeležavanje godišnjice oslobođenja

4. decembar 2014. godine

Šid – Danas će u Sotu, Bikić Dolu i Molovinu biti obeležen Dan oslobođenja od fašističke okupacije u Drugom svetskom ratu. Sutra će 70 godina života u slobodi proslaviti i meštani Erdevika, Ljube, Privine Glave i Berkasova, a u subotu, 6. decembra i Šid.

Program obeležavanja Dana oslobođenja Šida počeće u 11 časova svečanom sednicom SUBNOR-a nakon čega će biti položeni venci na spomenik palim borcima na gradskom groblju, a zatim  otvorena izložba Udruženja likovnih umetnika i stvaralaca opštine Šid u Narodnoj biblioteci “Simeon Piščević”. Svečana akademija, na kojoj će biti dodeljeno najveće opštinsko priznanje, Decembarska nagrada, počeće u 17 časova, u sali KOC-a.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: