• sreda, 24. april 2024.
Dositejevim stazama
Vesti
0 Komentara

Dositejevim stazama

19. april 2013. godine

Sa otvaranja susreta

Irig – Planinarska akcija na Fruškoj gori poznatija kao šetnja „Dositejevim stazama“ održana je deveti put za redom. Organizator ove akcije koja je okupila gotovo 800 učesnika iz čitave Vojvodine i šire, bilo je iriško Planinsko – sportsko društvo „Dr Laza Marković“, uz pokroviteljstvo lokalne samouprave.
Planinari i rekreativci uzeli su učešće na dve ponuđene staze i to na maloj stazi u dužini od 8.65 kilometara (obuhvata područje od Doma kulture, preko manastira Novo i Staro Hopovo, Iriškog Venca do Planinarskog doma „Vojvodina“), odnosno na dužoj koja je iznosila 22 kilometra i protezala se od Doma kulture, preko manastira Novo, Staro Hopovo i Grgeteg, do hotela „Norcev“ i Planinarskog doma „Vojvodina“.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: