• ponedeljak, 4. decembar 2023.
Tri medalje za streličare iz pećinačke opštine
Vesti
0 Komentara

Tri medalje za streličare iz pećinačke opštine

27. septembar 2023. godine

Streličarsko udruženje „Instinktivac“ iz Šimanovaca nastupilo je u finalu 3D kupa Srbije u streličarstvu i ostvarilo zapažene rezultate, iako postoji tek nešto više od godinu dana. Takmičenje je održano 17. septembra u neolitskom naselju kod Užica, u organizaciji Streličarskog kluba „Panonski gusari“ iz Surčina, pod okriljem Streličarskog saveza Srbije i po pravilima Svetske streličarske federacije (World archery).

U konkurenciji 26 klubova, Instinktivac je zauzeo 10 mesto, a u pojedinačnom plasmanu se okitio sa tri medalje. U kategoriji Primitivni luk predsednik Instinktivca Marko Ignjatović je osvojio zlatnu medalju. Milica Jagletić je osvojila srebro u kategoriji Dugi luk, dok je Aleksandar Agbaba osvojio bronzanu medalju za veterane u kategoriji Tradicionalni luk.

Izvor/foto: pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: