• petak, 19. jul 2024.
Porodio trudnicu dok je čistio bolnički krug !
Društvo | Vesti
0 Komentara

Porodio trudnicu dok je čistio bolnički krug !

30. januar 2013. godine

Sremska Mitrovica – Pomoćnik radnik tehničke službe Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici Milan Marčetić u utorak  je, na ulazu u bolnički krug,  porodio trudnicu kojoj je porođaj počeo pre nego što je stigla do Odeljenja ginekologije. Zahvaljujući Milanu, Vladislava Čerevicki iz Sremske Mitrovice na svet je donela svog petog sina, teškog 4,520 kg, koji će dobiti ime Jovan.

– Oko 6,20 časova ispred bolničke apoteke, na ulazu u bolnički krug koji sam čistio, naišli su trudna žena i njen suprug. Odjednom, ženi je pukao vodenjak, porođaj je počeo, njen suprug nije znao šta da radi, a beba je već krenula napolje. Uplašio sam se da će dete pasti, brzo sam priskočio, lagano spustio porodilju i prihvatio bebu u naručje. Potom sam otrčao po kolica i odvezao majku i dete  na odeljenje ginekologije – priseća seMilansvog podviga. – Kad sam je odveo na odeljenje, priskočile su babice i doktor i završili porođaj. Bogu hvala, beba je živa i zdrava.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: