• četvrtak, 25. april 2024.
Slaviša Grujić u “Sremskim novinama”
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Slaviša Grujić u “Sremskim novinama”

15. oktobar 2012. godine

Potpredsednik Vlade APV Slaviša Grujić u "Sremskim novinama"

Sremska Mitrovica – Prilikom boravka u Sremskoj Mitrovici, potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno  informisanje Slaviša Grujić posetio je “Sremske novine”, najtiražniji regionalni nedeljnik sa tradicijom dužom od pola veka. U razgovoru sa direktorom Draganom Đorđevićem  i članovima kolektiva, gost je upoznat sa uspešnom privatizacijom i poslovanjem lista, koji je opstao uprkos svim ekonomskim nedaćama u zemlji. Posebno je bilo reči o informisanju naših novina o radu pokrajinskih organa, što je Grujić ocenio uspešnim i obećao dalju finsnsijsku i svaku drugu podršku. Na takvo opredeljenje, svakako, utiču objektivnost, velika čitanost i uticaj “Sremskih novina” na prostoru osam sremskih opština.

Upravo toga dana, 12. oktobra, kada je sekretar Slaviša Grujić posetio “Sremske novine”, pojavilo se novo izdanje naše kuće – dvonedeljnik “Sremska poljoprivreda”. Bila je to prilika da nam gost čestita izlazak prvog broja i poželi uspeh u daljem pripremanju lista namenjenog proizvođačima, prerađivačima i  stručnjacima u agraru, ali i svim čitaocima u Sremu.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: