• utorak, 14. maj 2024.
Nagrada našem uredniku
Društvo | Vesti
0 Komentara

Nagrada našem uredniku

24. jun 2012. godine

Lazarevac – Na petom Festivalu novinara „Selo press“, održanom u subotu u selu Rudovci kod Lazarevca, glavnom i odgovornom uredniku „Sremskih novina“ Živanu Negovanoviću uručena je godišnja nagrada „Zlatno zrno“ koja se dodeljuje novinarima i urednicima za afirmaciju života na selu i praćenje poljoprivrede u celini.

Nagradu za životno delo „Selo press“ je dodelio uredniku emisije „Selo i poljoprivreda“ BN Televizije iz Bijeljine Tihomiru Nestoroviću.

Godišnje nagrade „Zlatno zrno“, uz našeg urednika, dobili su i urednik novosadskog „Poljoprivrednika“ Kosta Rajević, urednica emisije „Nedeljom za selo“ Radio Beograda Mirjana Georgijev i urednik emisije „Dobra zemlja“ Televizije B92 Uroš Davidović.

Nagrade novinarima uručio je prof. dr Miladin Ševarlić, profesor na Poljoprivrednom fakultetu u Zemunu i predsednik Saveza poljoprivrednih inženjera i tehničara Srbije.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: