• ponedeljak, 20. maj 2024.
Zaplenjeno više od tone duvana
Vesti | Crna hronika | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Zaplenjeno više od tone duvana

13. novembar 2014. godine

Sremska Mitrovica – U nastavku akcije na suzbijanju nelegalnog prometa duvana i duvanskih proizvoda, policijski službenici Uprave kriminalističke policije MUP-a i Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, po naredbi sudije za prethodni postupak, izvršili su u Sremskoj Mitrovici  pretres jedne kuće i pomoćnih prostorija. Tom prilikom su zatekli tri osobe u neovlašćenom rezanju duvana i zaplenili robu ukupne vrednosti preko 400.000 dinara , saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako se precizira u saopštenju, policija je pronašla 390 kilograma rezanog duvana upakovanog u najlon kese, oko 705 kilograma duvana u listu, 22 kilograma duvanske prašine, dve električne mašine za rezanje duvana, uređaj za naparivanje duvana i digitalnu vagu.

Po naredbi zamenika osnovnog javnog tužioca iz Sremske Mitrovice, protiv osumnjičenih će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku za krivično delo nedozvoljena proizvodnja.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: