• četvrtak, 13. jun 2024.
Koalicija za skupštinsku većinu
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Koalicija za skupštinsku većinu

24. maj 2012. godine

Sremska Mitrovica – U Sremskoj Mitrovici je potpisan sporazum o novoj većini u Skupštini grada koju će činiti koalicija odbornika Grupe građana „Vredna Mitrovica“, Srpske napredne stranke i Demokratske stranke Srbije – saopštili su na konferenciji za novinare nosilac liste „Vredna Mitrovica“, aktuelni gradonačelnik Branislav Nedimović, predsednik Okružnog odbora i poverenik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Milan Kovačević i predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije Zoran Miščević.

Novinarima je rečeno da je ova koalicija otvorena i za druge političke opcije, kao i da koalicioni sporazum predviđa i podelu resora unutar lokalne samouprave, ali će detalji o podeli resora među koalicionim partnerima  biti saopšteni na jednoj od narednih konferencija za štampu.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: