• petak, 19. april 2024.
Okružni štab za vanredne situacije
Društvo | Vesti
0 Komentara

Okružni štab za vanredne situacije

20. septembar 2011. godine

Sremska Mitrovica – U sedištu Sremskog upravnog okruga u Sremskoj Mitrovici je protekle sedmice održana konstitutivna sednica Okružnog štaba za vanredne situacije. Komandant štaba je načelnik Sremskog upravnog okruga Sava Ališić, a članovi štaba su predstavnici garnizona Vojske Srbije i Policijske uprave Sremska Mitrovica, kao i čelni ljudi zdravstvenih, vodoprivrednih i komunalnih i drugih ustanova i preduzeća.

Komandant Okružnog štaba za vanredne situacije,  načelnik Sremskog upravnog okruga Sava Ališić kaže za „Sremske novine“ da su komparativne prednosti Srema, na neki način, potencijalna žarišta opasnosti i nastanka velikih šteta pa je potreban operativni štab za nepredviđene situacije.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: