• ponedeljak, 4. decembar 2023.
Međunarodni sajam u Velikim Radincima
Ekonomija | Vesti
0 Komentara

Međunarodni sajam u Velikim Radincima

16. septembar 2011. godine

Sremska Mitrovica – Ambasador Slovenije u Srbiji Franc But, otvarajući prvi jesenji Međunarodni poljoprivredni sajam „Srem 2011“ u selu Veliki Radinci kod Sremske Mitrovice, izrazio je očekivanje da će Srbija svoj pravi evropski put započeti već ove jeseni ili zime i poručio da u evropskim integracijama Srbija ima punu podršku Slovenije.

Na svečanom otvaranju sajma, čiji je partner slovenačka opština Komenda, goste je u ime organizatora pozdravio predsednik „Pokreta za razvoj Mitrovice“ Zoran Bogićević, dok je gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović istakao da će grad uvek podržavati dobre lokalne inicijative koje doprinose razvoju seoskih sredina.

Otvarajući sajam, ambasador Slovenije Franc But je istakao da Slovenija, bez ikakvih pitanja, daje podršku Srbiji na putu ka Evropskoj Uniji i podsetio da se izuzetna ekonomska saradnja dve države ogleda i u činjenici da u Srbiji posluje 1.400 slovenačkih preduzeća u kojima radi oko 35.000 radnika.

Ambasador Slovenije Franc But nagovestio je na otvaranju sajma i skoru realizaciju novih projekata slovenačkih preduzeća u Sremskoj Mitrovici i Sremu.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: