• petak, 29. mart 2024.
Evrop­ski zva­nič­ni­ci u sport­skoj ha­li
Hronika | Inđija
0 Komentara

Evrop­ski zva­nič­ni­ci u sport­skoj ha­li

8. april 2011. godine

 

Hala do kraja septembra

Pred­stav­ni­ci Evrop­ske ru­ko­met­ne fe­de­ra­ci­je i Ru­ko­met­nog sa­ve­za Sr­bi­je po­se­ti­li su pro­šle sre­de op­šti­nu In­đi­ja i ob­i­šli gra­di­li­šte sport­ske ha­le ko­ja tre­ba da po­slu­ži kao rezervna op­ci­ja za odr­ža­va­nje evrop­skog pr­ven­stva u ru­ko­me­tu ko­je će se u ja­nu­aru na­red­ne go­di­ne odr­ža­ti u Sr­bi­ji. A već sle­de­će 2013. u in­đij­skoj ha­li će se odr­ža­ti svet­sko pr­ven­stvo za že­ne u ru­ko­me­tu.

– Vr­še se pri­pre­me za po­če­tak dru­ge fa­ze ra­do­va na no­vo­i­zgra­đe­noj sport­skoj ha­li. U to­ku je iz­bor iz­vo­đa­ča ra­do­va za za­vr­še­tak en­te­ri­je­ra što je u in­ge­ren­ci­ji Fon­da za ka­pi­tal­na ula­ga­nja Voj­vo­di­ne. Oče­ku­je­mo da do kra­ja sep­tem­bra ha­la bu­de za­vr­še­na. In­đi­ja je, ina­če, apli­ci­ra­la da bu­de do­ma­ćin svet­skog pr­ven­stva za že­ne 2013. go­di­ne, ka­že Go­ran Je­šić, pred­sed­nik op­šti­ne In­đi­ja.

 


Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: