• četvrtak, 18. jul 2024.
Udruženje za kulturu življenja “Oko” obeležilo krsnu slavu
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Udruženje za kulturu življenja “Oko” obeležilo krsnu slavu

8. jul 2024. godine

Članovi sremskomitrovačkog Udruženja za kulturu življenja “Oko” na istoimenom salašu protekle nedelje svečano su obeležili krsnu slavu Ivandan. U prisustvu brojnih gostiju, prijatelja, saradnika i poštovalaca kulture i umetnosti, uz svešteničku besedu presečen je slavski kolač. Kum ovogodišnje slave bio je Aleksa Đorđević.

O dosadašnjem radu i ciljevima Udruženja govorio je Dragan Đorđević, koji je podsetio da je pre 27 godina, sada već daleke 1997. godine, grupa čestitih ljudi na dobrom glasu, sličnog senzibiliteta i osećaja za život u zajednici, donela odluku da se udruži, kako bi doprineli razvoju opštih standarda života u gradu u kome žive. Nije ih pri tome vodilo ni političko, niti kakvo drugo, probitačno opredeljenje, već uverenje da svako od njih treba da da deo sebe da bi zajednica u kojoj živimo mogla napredovati.

U ime Udruženja Slađan Papić je Vladici Jovanović iz Ravnja, samohranoj majci šestoro dece uručio tradicionalnu humanitarnu pomoć. Nakon toga gosti su bili u prilici da uživaju u umetničkom performansu glumca Vladimira Balašćaka i zvucima tamburaškog orkestra “Sremci”.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: