• sreda, 17. jul 2024.
Pravoslavni horovi otvaraju sutra 24. “Scena fest” u Inđiji
Društvo | Inđija
0 Komentara

Pravoslavni horovi otvaraju sutra 24. “Scena fest” u Inđiji

2. jul 2024. godine

Inđijski „Scena fest“, 24. po redu, počeće sutra, 3.jula, pravoslavnom, crkvenom, horskom muzikom. Od 20.00 časova, nastupiće mešoviti hor Saborne crkve Svetog Georgija iz Novog Sada, a potom u 21,30 Ruski pravoslavni muški hor Australije.
Drugo veče festivala, u četvrtak, 4. jula, od 20.00 časova počeće koncertom kulturno-umetničkih društava sa teritorije Opštine Inđija pod nazivom „Budućnost Inđije“, kao uvertira nastupu Danice Krstić, srpske etno pevačice, u 21,00 čas, koja je poznata po učešću na izboru za pesmu Evrovizije 2018. godine.
U petak, 5. jula, od 21,00 nastupiće Jelena Karleuša, dok u subotu od 21,00 sat nastupa folk diva Dragana Mirković. Nedelja, 7. jul, na „Scena festu“ rezervisana je za rok veče. Od 21,00 čas publika će moći da uživa u nastupu tribjut benda AC/DC, koji je poznat kod nas i u regionu po izvođenju najvećih hitova legendardnog australijskog benda.
Glavne zvezde te večeri je legendarna YU grupa, jedna od najvećih rok sastava sa ovih prostora., koja će nastupiti u 22,00 sata.
Koncert Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“ je u ponedeljak, 8. jula u 20,00 časova, gde će publika na samom zatvaranju festivala imati priliku da uživa u izvođenju klasične muzike.
Ulaz na sve događaje je besplatan.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: