• četvrtak, 13. jun 2024.
Zdravstveni radnici svečano ispraćeni u penziju
Društvo | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Zdravstveni radnici svečano ispraćeni u penziju

4. jun 2024. godine

Na nedavno održanoj 42. godišnjoj skupštini Udruženja zdravstvenih radnika Grada Sremska Mitrovica, bilo je reči o radu u protekloj godini, smernicama za naredne aktivnosti i planovima za organizacije i realizacije edukacija, odnosno radionica i predavanja.

Predsednica ovog gradskog udruženja Zorica Blagojević, posebno je istakla dugogodišnje postojanje i kontinuiran rad, kao i važnu ulogu u radu velikog broja zdravstvenih radnika.

-Ono što očekujemo jeste masovnije uključivanje mladih kolega, medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara u rad udruženja, jer će im to svakako pomoći u napredovanju u struci – istakla je predsednica Blagojević.

Ovakvi skupovi su prilika da se pozdrave oni koji su završili svoj radni vek u nekoj od gradskih zdravstvenih ustanova i uputi zahvalnost za svako dobro koje su učinili radeći ovaj, po mnogima, najhumaniji posao.

U penziju su svečano ispraćeni Vesna Solarević, Petar Okeri, Slavka Matić, Milomirka Zarić, Dragica Milovančević, Radmila Janković, Jovanka Škarin i Dušanka Varazlić (Dom zdravlja Sremska Mitrovica), zatim Dragica Pavić, Dobrila Nenadović, Dragica Radmanović, Verica Škara, Draško Žunić, Slavica Radojević Kovanović, Jasminka Demaj, Jasmina Laćarac, Svetlana Ragaj, Vesna Abdurahmanović i Stanko Buconjić (Opšta bolnica Sremska Mitrovica).

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: